GARKALNE.LV

Noslēgusies aptauja – ideju konkurss „Par ēku un teritorijas izmantošanu Sakaru ielā 5 un 5a, Langstiņos”

Svētdiena, 2013. gada 16. jūnijs
    

Garkalnes novada dome 15. februārī izsludināja aptauju – ideju konkursu ar mērķi rast iespējami labāko teritorijas un esošās apbūves izmantošanas priekšlikumu, kas atbilstu Langstiņu iedzīvotāju vajadzībām.

2013. gada 12. jūnijā ar žūrijas komisijas lēmumu noslēdzās aptauja – ideju konkurss „Par ēku un teritorijas izmantošanu Sakaru ielā 5 un 5a, Langstiņos”. Žūrijas komisija nolēma mainīt prēmiju sadalījumu, nepārsniedzot prēmiju fonda apmērus: I. godalgu nepiešķirot nevienam, II. godalgu piešķirot diviem pretendentiem 750 LVL apmērā katram:
• priekšlikums ar devīzi „LABĀ IDEJA” - petanka (boulinga, galda tenisa, biljarda) sporta centrs ar lekciju un nodarbību telpām - autore Zane Deimante.
• priekšlikums ar devīzi „Atbalsts ikvienam” - multifunkcionāls dienas centrs ar aprūpes māju, veselības veicināšanas kabinetu, krīzes istabu, dienas sociālās aprūpes centru pensijas vecuma personām, dienas sociālās aprūpes centru personām ar funkcionāliem traucējumiem un dienas sociālās aprūpes centru ģimenēm ar bērniem - autore Sanita Pāne-Janevica. savukārt III. godalga tiek piešķirta trīs pretendentiem 400 LVL apmērā katram
• priekšlikums ar devīzi „Priežu sils” - palielinot esošos būvapjomus, izveidot petankas spēļu zāli, baseinu, telpas iedzīvotāju sanāksmēm un dažāda vecuma un interešu nodarbībām, sporta inventāra nomu - izstrādājis SIA „Baltex Group”.
• priekšlikums ar devīzi „LOOP” - radošuma un kopienas inovāciju centrs ar izstāžu un pasākumu telpu, radošo darbnīcu, fizisko aktivitāšu un atpūtas telpu - autors Kaspars Dortāns.
• priekšlikums ar devīzi „Zaļi balts” - „Baltās muižas” saieta nams ar telpām iedzīvotāju sanāksmēm un lekcijām, bet blakus ēkas izveidot radošās darbnīcas un sporta inventāra nomu - autori Rita Saldeniece un Kārlis Lauders.

Žūrijas komisija nevērtēja aptaujas - ideju konkursa iesniegtajos priekšlikumos iekļautos apbūves arhitektoniskos risinājumus. Piedāvātie ideju priekšlikumi palīdzēs pašvaldības darbiniekiem pieņemt lēmumam par racionālāko un iedzīvotājiem vajadzībām visatbilstošāko ēku izmantošanas risinājumu, kā arī kalpos par pamatu projektēšanas darba uzdevuma sagatavošanai. Garkalnes novada dome izsaka pateicību visiem konkursa dalībniekiem par ieguldīto darbu un piedāvātajiem ēku izmantošanas risinājumiem.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet