GARKALNE.LV

Paziņojums par detālplānojuma grozījumu uzsākšanu Berģu ciemā

Piektdiena, 2014. gada 31. janvāris
    


(detālplānojuma „Lilitas” teritorija atrodas starp Stirnu, Zaķu un Briežu ielām)

Garkalnes novada dome paziņo, ka ir uzsākta detālplānojuma „Lilitas” grozījumu izstrāde (2013.gada 24.septembra sēdes lēmums (Protokols Nr.10.,4.§)) ar mērķi precizēt zemes vienības Stirnu ielā 4, kadastra apzīmējums 8060-006-0383, izmantošanas un apbūves nosacījumus atbilstoši patreizējam izmantojumam.
Detālplānojums „Lilitas” apstiprināts 2000.gadā 18.jūlijā, saistošie noteikumi Nr.14-dp „Par detālplānojuma „Lilitas” apstiprināšanu ar Garkalnes novada domes saistošajiem noteikumiem” pieņemti Garkalnes novada domes 2011.gada 20.decembra sēdē (protokols Nr.14.,10.§), stājušies spēkā 2012.gada 8.februārī.
Detālplānojumā „Lilitas” zemes vienības Stirnu ielā 4 atļautais izmantošanas veids noteikts inženiertehniskās apgādes tīkli un objekti – ūdensņemšanas vieta ugunsdzēsības vajadzībām un artēziskā aka centralizētas ūdensapgādes nodrošināšanai detālplānojuma „Lilitas” teritorijā. Zemesgabalā nav izbūvētas ūdenstvertnes un artēziskā aka. Detālplānojuma teritorijā uzbūvēto ēku ūdensapgāde ir organizēta no individuālām ūdens ņemšanas ietaisēm.
Detālplānojumu grozījumus izstrādā arhitekte Inguna Jekale. Informācijai tālrunis Būvvaldē 67800915.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet