GARKALNE.LV

Garkalnes jaunieši Liepajā

Trešdiena, 2017. gada 15. marts
    


No 2017. gada 8. marta līdz 10. martam Liepājas Valsts tehnikumā notika “STRUKTURĒTĀ DIALOGA” V cikla noslēguma konference “Gatavi dzīvei, gatavi sabiedrībai”. Pasākums tika organizēts sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju un Latvijas Jauniešu galvaspilsētu 2017- Liepājas pilsētas domi. No Garkalnes novada konferencē un Latvijas Jauniešu galvaspilsētas – 2017. svinīgā atklāšanā kopā ar citiem Latvijas jauniešiem un jaunatnes darbiniekiem piedalījās Garkalnes novada jaunatnes lietu speciāliste Agnese Apse un trīs Garkalnes ciema jaunieši – Madara Zakerničnaja, Liene Kamergrauze un Dāvis Lapiņš.



Konferences debatēs un sesijās tika apspriestas tēmas par darbu ar jaunatni un kritisko domāšanu 21. gadsimtā (nepieciešamība vai luksusa prece?). Darbs notika divās sesijās – jaunatnes darbinieku, jaunatnes lietu speciālistu sesija un jauniešu sesija. Pēc tam prezentācijas un vienošanās par kopīgām prioritātēm. Atvērtā sarunu telpā dalībnieki sagatavoja konferences rezolūciju. Latvijas Jauniešu galvaspilsētas 2017 atklāšanas pasākums notika “Blue Shock Race” Liepājas Kartingu Hallē, kurā uzstājās ielu vingrotāji un dejotāji ar mūsdienīgu deju sniegumu. Atklāšanas pasākuma nobeigumā uzstājās grupa “CARNIVAL YOUTH”. Varēja darboties dažādās darbnīcās un aktivitātēs.


Nākošajā dienā mūs iepazīstināja ar Liepāju – bijām vizītē Liepājas Jauniešu Mājā. Biedrība “Karostas Kids” vadīja pārgājienu Liepājas Karostā. Konferences kopsavilkumā bija video sveiciens jaunatnes politikas veidotājiem un sastādīta konferences dalībnieku rezolūcija. Pateicās “STRUKTURĒTĀ DIALOGA” V cikla lieldraugiem un konferences dalībniekiem. Konferences noslēgumā informēja par jauniešu līdzdalības pasākumiem un finanšu avotiem jaunatnes jomā Latvijā un Eiropā 2017.-2018.gadā.

Jaunatnes lietu
speciāliste Agnese Apse


Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet