GARKALNE.LV

Par Rīgas aglomerācijas trokšņa samazināšanas rīcības plāna projekta sabiedrisko apspriešanu

Piektdiena, 2009. gada 5. jūnijs
    

Ar Rīgas domes Vides departamenta un Latvijas Vides aizsardzības fonda administrācijas finansējumu ir izstrādāts Rīcības plāna projekts vides trokšņa samazināšanai Rīgas aglomerācijā 2009. – 2019.gadam atbilstoši likuma Par piesārņojumu un Ministru kabineta 2004.gada 13.jūlija noteikumu Nr.597 Vides trokšņa novērtēšanas kārtība prasībām un ņemot vērā izstrādātās Rīgas aglomerācijas trokšņa stratēģiskās kartes.

Rīgas aglomerācija pilnīgi vai daļēji ietver Rīgas, Baložu un Jūrmalas pilsētu, Babītes, Garkalnes, Mārupes un Olaines pagastu, kā arī Salaspils un Stopiņu novada administratīvās teritorijas.

Līdz 2009.gada 10.jūlijam ar Rīcības plāna projektu un tā kopsavilkumu var iepazīties un iesniegt rakstiskus priekšlikumus un atsauksmes Rīgas domes Vides departamentā, Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris, 201. kab., otrdienās un ceturtdienās no plkst. 09.00 līdz plkst. 16.00 vai nosūtīt pa pastu uz adresi – Rīgas domes Vides departaments, Rīga, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 1, LV-1050. Rīcības plāna projekts elektroniski ir pieejams SIA Estonian, Latvian & Lithuanian Environment mājas lapā: http://www.environment.lv sadaļā Aktualitātes.

Sabiedriskā apspriešanas sanāksme par Rīcības plāna projektu vides trokšņa samazināšanai Rīgas aglomerācijā 2009. – 2019.gadam notiks 2009. gada 8. jūnijā plkst. 16:00 Vides ministrijā, Rīgā, Peldu ielā 25, 409. telpā.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet