GARKALNE.LV

"Jaunie vanagi" aicina uz "Dublis 2017"

Trešdiena, 2017. gada 9. augusts
    


Latvijas Jaunatnes padomes dalīborganizācija Bērnu un jauniešu organizācija "Jaunie vanagi" aicina uz varenāko rudens piedzīvojumu "Dublis 2017". Šogad šim pasākumam aprit 20 gadi un par godu apaļajai dzimšanas dienai, tiek organizēti kārtīgi svētki, tomēr, ar cieņu pret tradīcijām, atstājot sev nostaļģiskas, bet svarīgas nianses. Kā parasti, sacensību vieta ir "Upmaļi", Līgatnē, un, kā vienmēr, visas trīs (1. - 3. septembris) "Dubļa" norises dienas caurstrāvo "Jauno vanagu" galvenā vērtība: DRAUDZĪBA. Papildus tam, ieplānots kas grandiozs - gan sacensību trasē, gan noslēguma svinībās, gan arī papildus aktivitātēs, kuras būs iespējams baudīt pirms vai pēc komandas skrējiena.

Vietu skaits ir ierobežots (kopā 60 komandas). Šogad ir īpašs jaunums pieteikšanās procesā – pirmās 20 komandas, kas pieteiksies arī skries pirmās 20 (nodrošinot iespēju atpūsties vēl pirms saulrieta iestāšanās).

Dalības maksa – 26 EUR no dalībnieka (pirmajām 4 komandām, kas piesakās uz sacīkstēm – 20 EUR no dalībnieka), 5 EUR no atbalstītāja. Komanda – 5 abu dzimumu dalībnieki (nepilngadīgajiem dalībniekiem nepieciešama vecāku atļauja). Pieteikšanās līdz: 25.08.2017.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet