GARKALNE.LV

50. Gadatirgus norise pārcelta

Piektdiena, 2020. gada 17. aprīlis
    

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja rīkotais 50. Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu Gadatirgus, kā norise bija plānota 1. un 2. augustā, saistībā ar šobrīd noteiktajiem pulcēšanās ierobežojumiem un distancēšanās prasībām tiek pārcelts uz 2021. gadu. (09.06.2020.)

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja rīkotais 50. Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu Gadatirgus, kā norise bija plānota 6. un 7. jūnijā, tiek pārcelts uz 1. un 2. augustu saistībā ar šī brīža ārkārtas situāciju.

“Mūsu amatnieki un apmeklētāji ir mūsu lielākā bagātība, tāpēc, sekojot norisēm Latvijā un pasaulē, esam pieņēmuši lēmumu šogad uzņemt Gadatirgus viesus nevis kā ierasts – jūnija sākumā –, bet augusta pirmajās dienās. Vēlamies, lai jubilejas – 50. Gadatirgus – izdotos īpaši bagātīgs un lai nekas nesabojātu mūsu pašu un meistaru atkal satikšanās prieku ar pasākuma viesiem. Gadatirgus ir mūsu apjomīgākais pasākums un pie tā rīkošanas muzejs diendienā strādā mēnešiem ilgi. Šobrīd jūtam, ka gan no pasākuma kvalitātes, gan kopējā sabiedrības labuma viedokļa būtu pareizāk, ja šo ilgi gaidīto notikumu pārceltu uz vasaras beigām,” stāsta Gadatirgus organizatori.

Dalībnieki, kuri jau bija pieteikuši savu dalību šī gada Gadatirgū, varēs to saglabāt. Tomēr, ja dalībnieki izvēlēsies atteikties no dalības pasākumā, organizatori lūdz par to ziņot līdz šī gada 5. jūnijam.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet