GARKALNE.LV

Piesakies pieredzes apmaiņas braucienam par upju un ezeru izmantošanu Īrijā

Piektdiena, 2020. gada 31. jūlijs
    

Projekta "Upju un ezeru potenciāla izmantošanas rekreācijai un uzņēmējdarbībai" ietvaros plānojam pieredzes apmaiņas braucienu pie sadarbības partneriem VRG Inishowen Development Partnership Īrijas Republikā. Paredzēts apmeklēt dažādus ūdens izmantošanas objektus, satikt vietējos uzņēmējus un attīstītājus. Turklāt būs iespēja iepazīties arī ar kolēģiem no Igaunijas un Ziemeļīrijas.

Paredzamais brauciena laiks: 21.-25. septembris.

Aicinām pieteikties mūsu teritorijas uzņēmējus, biedrības un vietas attīstītājus, kas:
- veic vai ir ieinteresēts veikt darbību Ropažu un Garkalnes novados saistībā ar upju un ezeru (dīķu) izmantošanu vai/un attīstību uzņēmējdarbībā un rekreācijā;
- ir pieejami laikā no 21.-25. septembrim;
- var pamatot ieguvumu doties šajā pieredzes braucienā.

Pieteikumu ar pamatojumu brīvā formā (līdz 100 vārdiem), savu vārdu, uzvārdu, kontaktinformāciju un organizācijas nosaukumu sūtīt uz e-pastu: ropazigarkalne@gmail.com līdz 14.08.2020. Vietu skaits ierobežots! Dalībnieki tiks izvēlēti, izvērtējot motivācijas pamatojumu.

Brauciens tiek 100% finansēts no ELFLA fonda šā projekta ietvaros. Brauciens tiek organizēts, sekojot aktuālajai informācijai par Covid-19. Ja uz brauciena brīdi pastāvēs jebkāds apdraudējums dalībniekiem, drošības apsvērumu dēļ tas tiks atcelts.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet