GARKALNE.LV

Lapkritis Garkalnes novadā

Piektdiena, 2020. gada 2. oktobris
    

PSIA “Garkalnes Komunālserviss” aicina iedzīvotājus piedalīties rudens akcijā “Lapkritis”, kas tiek īstenota ar Garkalnes novada domes finansiālu atbalstu. Akcijas mērķis ir savākt rudens lapas, zāli un citus dārza atkritumus, kamēr tiek pabeigts lapu uzglabāšanas laukums, kur bioloģiskos atkritumus iedzīvotājiem būtu iespēja atvest visu gadu.

Vēlamies pievērst Jūsu uzmanību tam, ka šiem atkritumiem nebūtu jānonāk sadzīves atkritumu konteinerā, jo biodegradējamos atkritumus var pārstrādāt, samazinot noglabāto atkritumu daudzumu. Šķirošana arvien vairāk būs ne vien videi, bet arī Jūsu maciņam draudzīgs risinājums, jo nešķirotu sadzīves atkritumu apsaimniekošanas cena noteikti celsies! No 2021. gada biodegradējamie atkritumi dalīti ir jāvāc obligāti!

Akcijas norises laiks ir no 2. novembra līdz 8. novembrim.

Šajā laika posmā katru darba dienu no 8:00 līdz 11:00 un no 16:00 līdz 19:00 Garkalnē, laukumā pie Vidzemes šosejas 1D (pie doktorāta) stāvēs atkritumu automašīna, kurā ikviens bez maksas varēs izbērt lapu maisus. Brīvdienās – 7. novembrī un 8. novembrī, automašīna šajā laukumā būs pieejama no 12:00 līdz 17:00.

Citās apdzīvotās vietās bez maksas lapu/zāles savākšanas akcija norisināsies tikai sestdien – 7. novembrī. Norādītajos laikos iedzīvotāji var atvest un izbērt automašīnā lapu maisus. Atkritumu automašīnas atradīsies sekojošās vietās, noteiktu laiku:

Joprojām ir pieejams arī maksas pakalpojumus – lapu izvešana ar 1m³ big-bag maisiem no Jūsu īpašuma, kas maksā 9,68 EUR/m³ (t.s. PVN). Taču rudenī maisu piegāde var aizņemt ilgāku laiku, jo ir liels pieprasījums.

Ja rodas kādi jautājumi, aicinām rakstīt uz info@garkalnesks.lv vai zvanīt pa tālruni 67998645, mob. 26616679.

Lai skaists rudens!

PSIA “Garkalnes Komunālserviss”

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet