GARKALNE.LV

Informācija Garkalnes novada pašvaldības policijas apmeklētājiem

Pirmdiena, 2020. gada 19. oktobris
    

Ņemot vērā Pasaules Veselības organizācijas 2020. gada 11. marta paziņojumu, ka Covid-19 ir sasniegusi pandēmijas apmērus, un pamatojoties uz 2020. gada 5. jūnija Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likuma 2., 8. un 9. pantu un 2020. gada 13. oktobra valdības lēmumu par papildus drošības prasībām Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai, Garkalnes novada pašvaldības policija iespēju robežās turpinās attālināti pieņemt apmeklētājus, izņemot akūtus un neatliekamus gadījumus.

Garkalnes novada pašvaldības policijas tālruņa numuri:
- 6799 8590
- 2541 1811
e-pasts: policija@garkalne.lv

Lūgums iesniedzējus sagatavotos iesniegumus sūtīt elektroniski vai atstāt Garkalnes novada pašvaldības policijas pastkastē Vidzemes šosejā 1, Garkalnē, Garkalnes novadā.

Lūgums apmeklētājus, kuri vēlas ierasties Garkalnes novada pašvaldības policijā uz konsultāciju vai ar sūdzību/iesniegumu, kas neprasa tūlītēju rīcību, komunicēt ar Garkalnes novada pašvaldības policijas darbiniekiem izmantojot tālruni.

Ierodoties Garkalnes novada pašvaldības policijā klātienē, apmeklētāji bez individuālās aizsardzības sejas maskām netiks pieņemti.

Garkalnes novada pašvaldības policija

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet