GARKALNE.LV

Sveicam Latvijas valsts 102. dzimšanas dienā!

Otrdiena, 2020. gada 17. novembris
    

Cienījamie garkalnieši!

Latviešu tautai novembris ir tas brīdis, kad vairāk domājam par emocijām un sajūtām saistībā ar savu valsti, novērtējot svarīgākās lietas – Latvijas valsts pastāvēšanu, mūsu iespēju dzīvot brīvā un neatkarīgā valstī, kas mums ir jāsaglabā un jānodod nākamajām paaudzēm. Tā ir mūsu misija – nosargāt neatkarīgu valsti. No paaudzes paaudzē latviešiem ir jāstāsta par latviešu karavīru varoņdarbiem, aizstāvot savu tēvu zemi pret skaitlisko bermontiešu pārspēku.

Saku lielu paldies visiem, kuri ar savu darbu, aktivitātēm, rakstītu un nerakstītu pienākumu pildīšanu dod ieguldījumu līdzcilvēku labklājības uzlabošanā un mūsu novada izaugsmē. Nav lielu vai mazu darbu, katrs ir ievērības cienīgs, ja paveikts godprātīgi un labi.

Šogad, kad apstākļi ir tik spiedīgi un sarežģīti, kad mums ir jāpārkārto savas ierastās gaitas, pats svarīgākais, ko varam savai valstij un savai sabiedrībai dot, ir būt likumpaklausīgiem un ievērot visus jau šķietami apnicīgos drošības noteikumus, kas palīdz ierobežot mums šī maz zināmā vīrusa izplatību.

Tā šogad būtu mūsu vislabākā dāvana Latvijai tās svētkos, vienlaikus dāvana mums pašiem, ja pasargāsim katrs pats sevi, savus tuvākos, līdzcilvēkus novadā un visā Latvijā.

Sveicu Jūs Latvijas valsts 102. dzimšanas dienā!

Dievs, svētī Latviju!

Alvis Zīriņš,
Garkalnes novada domes priekšsēdētājs

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet