GARKALNE.LV

Apsveicam uzvarētājus autofotoorientēšanā

Trešdiena, 2020. gada 30. decembris
    

Sestdien, 26. decembrī autofotoorientēšanā Garkalnes novadā startēja 143 komandas, finišēja 135 (8 komandas izstājās).

Pie kultūras centra "Berģi" vairākas komandas fotografēja egles kā dažādus, atsevišķus objektus. Taču uzdevumā tika teikts, ja egles veido kompozīciju, tā tiks uzskatīta kā viena egle. Neieskaitīti palika arī objekti, kas nebija īstas egles, bet gan metāla, spuldzīšu un tamlīdzīgi vides objekti.

Netika ieskaitītas bildes, kurās nebija redzams cilvēks. Cilvēkam bija jābūt redzamam arī uzdevumā "Komandas nosaukums". Ja komandas nosaukums nebija veidots no dabas materiāliem, bet gan uzrakstīts uz papīra lapas, tas netika ieskaitīts. Uzdevums ar meža zvēriem netika ieskaitīts, ja cienasts bija vienkārši nolikts uz zemes.

Dažām komandām netika ieskaitīti KP Vangažos, jo netika ievērots fotolapā prasītais rakurss makšķerniekam (makšķernieks "makšķerēja uz otru pusi), kā arī daži bija nofotografējušies pie nepareizās pīlītes. Dažas komandas neuzmanīgi nofotografējās pie nepareizās plāksnītes ar meža zīmējumu. Netika ieskaitīti arī KP, kuros mēs nekādi nevarējām saskatīt vai atpazīt prasīto kontrolpunktu.

Komandām, kurām rezultātu tabulā uzrādīts liels nobraukto kilometru skaits, nebija nodots vai nebija skaidri salasāms odometra rādījums. Ir komandas, kas neiekļāvās 4 stundās un nosūtīja finiša odometru par dažām minūtēm vēlāk. Tām tiek atņemti 60 punkti par katru kavēto minūti saskaņā ar noteikumiem.

Rezultāti apskatāmi šeit.

Godalgotās balvas saņem pirmās trīs vietas, veicināšanas balvas saņem 4. un 5. vieta. Uzvarētājus, lūdzam, sazināties par balvas saņemšanu zvanot 27313168.

Kultūras centra "Berģi" vadītāja Krista Kleina

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet