GARKALNE.LV

Paziņojums par lokālplānojuma izstrādes uzsākšanu teritorijas plānojuma grozījumiem zemes vienībā “Murīši” ciemā Sunīši

Trešdiena, 2020. gada 30. decembris
    


zemesgabals atrodas ciema Sunīši teritorijā starp Sunīšu ezeru un kādreizējo zivju dīķi)

Garkalnes novada dome 2020. gada 22. decembra sēdē pieņēma lēmumu Nr. 1285 „Par lokālplānojuma izstrādes uzsākšanu teritorijas plānojuma grozījumiem zemes vienībā “Murīši”” (protokols Nr. 67, 11.§). Ar lēmumu var iepazīties domes mājas lapā www.garkalne.lv un valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā.

Lokālplānojuma izstrādes mērķis ir pamatot zemes vienībai “Murīši”, kadastra apzīmējums 8060-012-0014, Garkalnes novada teritorijas plānojumā 2013.-2024. gadam ar 2015. gada grozījumiem noteiktās funkcionālās zonas Dabas un apstādījumu teritorija (DA) grozījumus uz Savrupmāju apbūves teritorija (DzS) un atbilstoši detalizēt izmantošanas un apbūves nosacījumus.

Lokālplānojuma izstrādes ierosinātājs – zemes vienības “Murīši” īpašniece.

Rakstiskus ierosinājumus lokālplānojuma izstrādei jāiesniedz elektroniski –parakstītus ar elektronisko parakstu sūtot uz e-pastu dome@garkalne.lv vai autorizējoties caur internetbaku portālā www.latvija.lv iesnieguma iesniegšana Garkalnes novada domei, vai nosūtot pa pastu (Garkalnes novada domei, Brīvības gatvē 455, Rīga LV-1024) līdz 2021. gada 1. februārim. Informācijai tālrunis būvvaldē 67800915.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet