GARKALNE.LV

Līdz 25. janvārim pagarina drošības pasākumus Covid-19 ierobežošanai

Ceturtdiena, 2021. gada 7. janvāris
    

Vēl līdz 25. janvārim valdības pagarinātie drošības pasākumi aizvien būs vērsti uz to, lai ikviens no mums satiktu pēc iespējas mazāk citu cilvēku ārpus savas mājsaimniecības. Covid-19 izplatība Latvijā vēl joprojām turpinās, tāpēc vēl nav iespējams mazināt piesardzību.

Valdība 7. janvārī, lēma veikt grozījumus Ministru kabineta rīkojumā Nr. 655 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu”, vēl līdz 25. janvārim pagarinot šobrīd spēkā esošos drošības pasākumus. Vienlaikus veiktas izmaiņas atsevišķos aspektos, piemēram, līdz 22. janvārim pagarināts ziemas brīvlaiks 1. - 4. klašu skolēniem.

Tāpat noteikts, ka mājsēde no plkst. 22.00 līdz plkst. 5.00 jāievēro naktīs no piektdienas uz sestdienu un no sestdienas uz svētdienu. Šāds nosacījums būs spēkā līdz 25. janvārim. Dzīvesvietas atstāšana mājsēdes laikā pieļaujama tikai īpaši neatliekamos gadījumos. Atstājot dzīvesvietu, līdzi jābūt pašapliecinājumam, kurā norāda personas datus, dzīvesvietas adresi, pārvietošanās iemeslu, un pārvietošanās galamērķi. Ikvienam iedzīvotājam ir pienākums ņemt līdzi arī pasi vai ID karti.

Lasīt vēl...

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet