GARKALNE.LV

Sāksies uzņemšana bērnudārzos “Čiekuriņš” un “Skudriņas”, aicinām bērnu vecākus aktualizēt informāciju bērnu rindas reģistrā

Piektdiena, 2021. gada 29. janvāris
    

Rūpējoties par mazo novadnieku harmonisku un vispusīgu attīstību, 2021. gada vasarā plānots atvērt 4 jaunas grupas pirmsskolas izglītības iestādē "Čiekuriņš”. Šajās grupās būs 80 vietas.

Lai PII “Čiekuriņš” varētu nokomplektēt un atvērt jaunās grupas vasaras sākumā, aicinām vecākus un bērnu likumiskos pārstāvjus bērnu rindas reģistrā pārbaudīt un nepieciešamības gadījumā aktualizēt norādītos datus līdz 30. aprīlim. Kā arī, aicinām pārliecināties, vai saskaņā ar Garkalnes novada domes 2020. gada 28. aprīļa saistošo noteikumu Nr. 67” Kārtība, kādā Garkalnes novada pašvaldība īsteno pirmsskolas izglītības nodrošināšanas funkciju” 20. punktu esat informējuši pašvaldību, ja ir iestājusies kāda no prioritātēm.

No septembra Garkalnes novada pirmsskolas izglītības iestādēs “Skudriņas” un “Čiekuriņš” vēl tiks uzņemti jauni audzēkņi. Šogad abos bērnudārzos kopā plānots uzņemt līdz 160 audzēkņiem.

Informējam, ka dati par uzņemamo bērnu sarakstu neatkarīgi no izvēlētās izglītības iestādes tiks iegūti no Garkalnes pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāžu bērnu rindas reģistra (Saistošo noteikumu Nr. 67 ”Kārtība, kādā Garkalnes novada pašvaldība īsteno pirmsskolas izglītības nodrošināšanas funkciju” 9. pielikums).

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Izglītības metodiķi Sanitu Tībergu pa tālr. 26199608/67800939 vai rakstot uz e-pasta adresi: sanita.tiberga@garkalne.lv.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet