GARKALNE.LV

Siguldas šosejā 8 nolemts darīt, nevis kritizēt

Trešdiena, 2021. gada 28. aprīlis
    

2021. gada 27. aprīļa Garkalnes novada domes sēdē, deputātiem domājot par atbalstu uzņēmējiem un jaunām darba vietām novada iedzīvotājiem, tika atbalstīta Garkalnes novada domei piederošā nekustamā īpašuma Siguldas šosejā 8 atsavināšana par labu SIA ‘’Skai Property’’. Nekustamais īpašums 1,27 ha platībā novērtēts 78 700 EUR vērtībā.

Šobrīd aktīvi rit lielveikala ‘’Sky’’ projektēšanas darbi objektam Siguldas šosejā 8. Būvprojekts minimālajā sastāvā ir pabeigts un saskaņots, noris projekta nosacījumu izpilde. Plānots, ka pilnībā tehniskais projekts tiks pabeigts 2021. gada augustā. Kopējās projektēšanas izmaksas sastāda 195 000 EUR.

Paralēli SIA ‘’Skai Property’’ jau ir veikusi zemes gabala ārējās elektrības izbūves darbus, kuru ietvaros ir ieguldīti ievērojami līdzekļi infrastruktūras uzlabojumos, kā, piemēram, ir pārcelta augstsprieguma elektrolīnija virs Vidzemes šosejas, to ieguldot zemē. Kopējās investīcijas sastādīja 150 000 EUR. Tāpat ir izbūvēti pamati katlutelpai, kas ir projekta sastāvdaļa. Kopumā infrastruktūrā un komunikāciju sakārtošanā paredzētie ieguldījumi sastādīs aptuveni 900 000 EUR.

Objekta būvniecību plānots uzsākt 2021. gada oktobrī un nodot ekspluatācijā 2022. gada aprīlī, atverot to apmeklētājiem 2022. gada maijā. Kopējās būvniecības izmaksas sastādīs vairāk kā 4 000 000 EUR.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet