GARKALNE.LV

Nometnes Ropažu un Garkalnes novadu jauniešiem

Pirmdiena, 2021. gada 31. maijs
    

Šovasar, projekta ELFLA pasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekta “Karjeras izglītība – atbildība par savu un valsts nākotni” ietvaros, organizēsim 4 nometnes jauniešiem no 12-18 gadiem.

Nometnes “Tavs hobijs – Tavs potenciālais uzņēmums”

Nometnes laikā jaunieši iepazīsies ar uzņēmējiem Ropažu un Garkalnes novados, kuri savu uzņēmējdarbību veidojuši uz savu hobiju un interešu bāzes. Jauniešiem būs iespēja atklāt savus talantus, praktizēt runas un skatuves mākslu, noorganizēt savu POP-UP festivālu, kā arī piedalīties radošās suvenīru tapšanas darbnīcās.

Norises vieta: Viesu nams “Laguna House”, Ezerkrasta iela 17, Sunīši, Garkalnes novads.

Nometnes norises laiks:
• Pirmā grupa: no 2. līdz 5. augustam, 2021
• Otrā grupa: no 9. līdz 12. augustam, 2021

Nometnes “100% IT”

Nometnes laikā jaunieši darbosies radoši tehniskajās nodarbībās, kuras vadīs IT jomu pārstāvoši lektori, tā sniegs nometnes dalībniekiem iespēju apgūt jaunas prasmes un saskatīt ar IT jomu saistītas karjeras iespējās nākotnē. Piedaloties ekskursijās, būs iespēja tikties ar uzņēmējiem un uzklausīt personīgās pieredzes karjeras stāstus par uzņēmējdarbības uzsākšanu un attīstību, apmeklēt uzņēmumus ar IT jomu saistītās nozarēs. Brīvajā laikā radošās un sporta aktivitātes.

Norises vieta: Zaļenieku komerciālās un amatniecības vidusskola, Jelgavas iela 7, Zaļenieki, Zaļenieku pag., Jelgavas novads.

Laiks:
• Pirmā grupa: no 5. līdz 8. augustam, 2021
• Otrā grupa: no 10. līdz 13. augustam, 2021

Vairāk par nometnēm: www.ropazigarkalne.lv
Vietu skaits ir ierobežots!
Jautājumu gadījumā lūdzu sazināties ar Janu 25189898

Nometnes tiek organizētas ELFLA pasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekta “Karjeras izglītība – atbildība par savu un valsts nākotni” (projekta Nr.19-00-A019.333-000003.) ietvaros. Nometnes izmaksas 100% sedz Eiropas lauksaimniecības fonds lauku attīstībai.

Projekta vadošais partneris ir biedrība “Partnerība Laukiem un jūrai”. Partneri: “Ropažu Garkalnes partnerība”, “Lauku partnerību Lielupe” un Somijas partnerība “Suupohja”.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet