GARKALNE.LV

"Vareno runču" sezonas atmiņu klade

Pirmdiena, 2021. gada 7. jūnijs
    

Basketbola kluba "Varenie runči" vēsturē aizvadītā 2020./2021. gada sezona bija pati dīvainākā, jo aizvadījām tikai piecas spēles. Pieņēmām izaicinājumu un piedalījāmies LBS rīkotajā Latvijas kausa izcīņā, kur divu maču summā pārliecinoši uzveicām "Rugāju SC", bet tikšanās otrajā kārtā ar "Gulbenes bukiem" tā arī izpalika. Izcīnījām uzvaras visās trijās Latvijas Maksibasketbola čempionāta 40+ spēlēs, bet zelta fināla mačs pagaidām atlikts uz nezināmu laiku.

Šī bija sezona, kura aprāvās jau 2020. gada 15. oktobrī, iespējams, mūsu kluba augstākās popularitātes brīdī, jo sadarbībā ar "Pafbet.lv" kazino spēli "Book of Kambala" bijām radījuši ažiotāžu ap amatieru basketbolu, Kaspars Kambala atkal sporta portālu virsrakstos parādījās kā aktīvs basketbolists.

Paldies visiem iesaistītajiem par šo sezonu, paldies Garkalnes novada domei, "Book of Kambala" un "ETX Latvia". Iespējams, ka šajā video ir par daudz spēļu momentu, taču šo filmiņu mēs paši uztveram kā atmiņu kladi par aizvadīto sezonu, arī pēc kāda laika tiekot pie iespējas to pārskatīt.

Mēs joprojām vēlamies sportot, it īpaši spēlēt basketbolu!

Renārs Buivids

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet