GARKALNE.LV

“Ropažu Garkalnes Partnerība” aicina uz informatīviem semināriem

Trešdiena, 2015. gada 2. septembris
    

Biedrība “Ropažu Garkalnes Partnerība” uzsākusi darbu pie jaunās sabiedrības virzītās Vietējās attīstības stratēģijas izstrādes, kas ļaus uzņēmējiem, nevalstisko organizāciju pārstāvjiem un ikvienam iedzīvotājam realizēt savas ieceres, gan uzsākot un attīstot uzņēmējdarbību, gan realizējot sapņus un īstenojot vietējas iniciatīvas ikvienā ciemā.

Lai uzzinātu iedzīvotāju vajadzības, apzinātu uzņēmējus un potenciālos projektu iesniedzējus, biedrība “Ropažu Garkalnes Partnerība” aicina ikvienu uz informatīviem semināriem/forumiem.

Garkalnes novadā:
7. septembris. Garkalne. Garkalnes novada Dome, 1. stāvs. 18.00 Tikšanās ar NVO un iedzīvotājiem par Sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas izstrādi, lai apzinātu iedzīvotāju vajadzības un redzējumu vietas potenciāla attīstības iniciatīvas.

14. septembris. Garkalne. Garkalnes novada Dome, 1. stāvs. 18.00 Tikšanās ar uzņēmējiem un potenciālajiem uzņēmējiem par Sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas izstrādi, lai apzinātu uzņēmēju iespējas piesaistīt finansējumu.

Ropažu novadā:
22. septembris. Silakrogs. Ropažu novads. Multifunkcionālais centrs. 19.00. Tikšanās ar NVO un iedzīvotājiem par Sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas izstrādi, lai apzinātu iedzīvotāju vajadzības un redzējumu vietas potenciāla attīstības iniciatīvas.

23. septembris. Zaķumuiža. Ropažu novads. Kultūras nams. 19.00. Tikšanās ar uzņēmējiem un potenciālajiem uzņēmējiem par Sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas izstrādi, lai apzinātu uzņēmēju iespējas piesaistīt finansējumu.

Informāciju par dalību sūtīt uz vai zvanīt: 29210007.

Eva Haberkorne-Vimba
Biedrības “Ropažu Garkalnes partnerība”
Administratīvā vadītāja

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet