GARKALNE.LV

Konkursā „Dižprojekts” galveno godalgu saņem Ropažu Garkalnes partnerības izvirzītais projekts

Otrdiena, 2018. gada 6. marts
    


Dižošanās akcija - konkurss „Dižprojekts” notiek jau septīto reizi. Konkursu organizē Nacionāla nevalstiska organizācija Biedrība „Latvijas Lauku forums”. Konkursu organizē, lai popularizētu reģionu teritorijām un iedzīvotājiem nozīmīgas idejas, kas īstenotas projektos ar LEADER pieejas finansējuma atbalstu, iedrošinot Latvijas iedzīvotājus drosmīgam lēmumam – dzīvot un aktīvi darboties laukos. Konkursam Dižprojekts 2017 tika pieteikti divdesmit četri projekti no visiem Latvijas reģioniem ar ko vietējie lepojas.

Pirmo vietu un „Dižprojekts 2017” titulu saņēma SIA Latvia Catering Company īstenotais projekts “Pārvietojamā restorāna tehnoloģisko iekārtu iegāde”, ko izvirzīja biedrība “Ropažu Garkalnes partnerība”. Projekta ietvaros tika izveidota pārvietojama restorāna virtuve, sniedzot iespēju kateringa pakalpojumus jebkurā klientam ērtā vietā, nodrošinot to ar apkalpojošo personālu un galdu servējumu. Šī ideja, kur Preses relīze ir sagatavota ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. virtuve ir kā akcents un ietverta automobilī, ir inovatīva visā Latvijā un pārsteidza ar oriģinalitāti, projekta iesniedzēju uzdrošināšanos, idejas vērienīgumu un gaumīgu rezultātu.

Konkursa „Dižprojekts” mērķis nav projektu savstarpējā sacensība, bet gan lepošanās ar paveikto un sabiedrības informēšana par līdzcilvēku paveikto visā Latvijā, iedrošinot arī citus aktīvai rīcībai. Lasīt vēl...

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet