GARKALNE.LV

Noslēgusies biedrības “Ropažu Garkalnes partnerība” izsludinātā projektu konkursa 2. kārta

Otrdiena, 2018. gada 6. marts
    

Laikā no 27. janvāra līdz 27. februārim Biedrība "Ropažu Garkalnes partnerība" bija izsludinājusi atklātu konkursa projektu iesniegumu pieņemšanas 2. kārtu Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam 19.2. pasākuma "Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju" ietvaros apstiprinātās sabiedrības virzītās vietējās attīstības stratēģijas ieviešanai.

Lai arī izsludinātais pieejamais finansējums bija neliels – 25762,93 EUR, tika iesnigti 6 projekti rīcībā “Atbalsta sniegšana uzņēmējdarbības paplašināšanai un uzsākšanai”. Projekti ir ļoti dažādi gan pieprasītā finansējuma apjoma ziņā, gan nozares pārstāvētas ļoti dažādas. Ir iesniegti projekti gan no Ropažu gan Garkalnes novadu teritorijām. Realizējot savas biznesa ieceres esošie uzņēmēji plāno paplašināt uzsākto uzņēmējdarbību, savukārt jaunie - veidot pilnīgi jaunus uzņēmumus, radot jaunus pakalpojumus un produktus.

Kopējais pieprasītais publiskais finansējums 60047,43 EUR. Tas nozīmē, lai arī projekti ir ļoti interesanti, finansējumu saņems tikai labākie. Šobrīd projekti nodoti tālākai izvērtēšanai biedrības “Ropažu Garkalnes partnerība” vērtēšanas komisijai un apstiprināšanai Padomei.

Biedrības “Ropažu Garkalnes partnerība”
administratīvā vadītāja Eva Haberkorne-Vimba

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet