GARKALNE.LV

Piedalies akcijā "Atpakaļ uz skolu 2018"!

Ceturtdiena, 2018. gada 22. marts
    

Akciju „Atpakaļ uz skolu” 2007. gadā uzsāka Vācija, un kopš 2008. gada tā katru gadu tiek rīkota arī citās Eiropas Savienības valstīs, tai skaitā Latvijā. 2018. gadā akcija “Atpakaļ uz skolu” norisinās no 19. marta līdz 11. maijam.

Akcijas mērķis ir sniegt jauniešiem unikālu iespēju pārrunāt ES jautājumus ar Eiropas lietu ekspertiem - cilvēkiem, kuru darba pienākumi ir saistīti ar dažādām Eiropas Savienības darbības jomām un aktuālajiem notikumiem.

Kā Eiropas lietu eksperts akcijā "Atpakaļ uz skolu" var iesaistīties ikviens, kurš savā ikdienā saskaras ar Eiropas Savienības tematiku, strādājot Eiropas Savienības institūcijās, valsts vai pašvaldības iestādēs, vai nevalstiskajā sektorā. Eksperta pieredze ES lietās var būt ne tikai politisko jautājumu ziņā, bet arī savā konkrētajā darba jomā pārstāvot Latvijas intereses Eiropas Savienībā, tai skaitā sadarbojoties ar citu ES valstu partneriem un īstenojot ES finansētus projektus. Vizītes laikā eksperts var jauniešiem stāstīt gan par savu darba pieredzi, gan ES aktualitātēm kopumā. Lasīt vēl...

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet