GARKALNE.LV

Biedrība “Ropažu Garkalnes partnerība” sāk starptautiskas sadarbības projektu “Sēņu ceļš”

Ceturtdiena, 2018. gada 6. septembris
    


Sanitas Cipruses darbs

Biedrība “Ropažu Garkalnes partnerība” iesaistījusies starptautiskā sadarbības projektā “Sēņu ceļš” (Mushroom Road), kura mērķis ir veidot starptautisku “Sēņu ceļu” – savākto meža nekoksnes produktu un no tiem izgatavoto produktu biznesa iniciatīvu tīklu, kura mērķis ir dažādot aktivitātes, radot labvēlīgus apstākļus jaunu uzņēmumu radīšanai un darba vietu radīšanai lauku apvidos, jaunu produktu un pakalpojumu izstrādē.

Projekta laikā plānots attīstīt sēņu un citu meža nekoksnes resursu tematisko tūrismu lauku teritorijās kā inovatīvu un tūrisma tirgum pievilcīgu nišu un kā vietējās ekonomikas dažādošanas instrumentu, stiprināt individuālo pārtikas mājražotāju un tūrisma uzņēmēju savstarpējo pieredzes apmaiņu un kooperāciju Latvijā un ārzemēs produktu noieta sekmēšanai un vispārējai uzņēmējdarbības attīstībai.

Projekta vadošais partneris ir Biedrība “SATEKA”. Sadarbībā iesaistījušies partneri no Latvijas, Somijas, Itālijas un Lietuvas. Projekta laikā plānotas dažādas aktivitātes, gan semināri un apmācības, gan pieredzes apmaiņas braucieni.

Projekta pirmās aktivitātes notiks Ropažu un Garkalnes novados – floristikas darbnīca “Dabas skaistums dabā un mūsmājās”, kura norisināsies 2 dienu garumā.

Starptautiskās sadarbības projekta numurs: 18-00-A019.333-000014 “Sēņu ceļš” (Mushroom Road)

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet