GARKALNE.LV

Aicina piedalīties apmācību darbnīcā “Dabas skaistums dabā un mūsmājās”

Otrdiena, 2018. gada 11. septembris
    

Izsludina pieteikšanos 2 dienu apmācībām LEADER starpvalstu sadarbības projektā – „Sēņu ceļš” (Mushroom road) Ropažu un Garkalnes novada iedzīvotājiem.

Apmācības pieejamas ierobežotam dalībnieku skaitam. Apmācības ir BEZ MAKSAS.

Projekta mērķi:
Izveidot starptautisku – savākto meža nekoksnes produktu un no tiem izgatavoto produktu biznesa iniciatīvu tīklu, kura mērķis ir dažādot aktivitātes, radot labvēlīgus apstākļus jaunu uzņēmumu radīšanai un darba vietu radīšanai lauku apvidos, jaunu produktu un pakalpojumu izstrādē.
Attīstīt sēņu un citu meža nekoksnes resursu tematisko tūrismu lauku teritorijās kā inovatīvu un tūrisma tirgum pievilcīgu nišu un kā vietējās ekonomikas dažādošanas instrumentu.
Stiprināt individuālo pārtikas mājražotāju un tūrisma uzņēmēju savstarpējo pieredzes apmaiņu un kooperāciju Latvijā un ārzemēs produktu noieta sekmēšanai un vispārējai uzņēmējdarbības attīstībai.

Darbnīcas norise:
Darbnīcā dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar dažādiem dabas materiāliem, ko izmantot savas dzīves vides uzlabošanā, estētikas paaugstināšanā. Dalībnieki uzzinās dažādu dabas materiālu pareizu ievākšanu un sagatavošanu tālākai izmantošanai floristikā, telpu dizainam, u.c. Dalībniekiem būs iespēja praktiski doties dabā un vākt materiālus, sagatavot tālākai lietošanai. Darbnīcas laikā tiks apgūti vairāki floristikas un telpu dekori, apgūtas dažādas floristikas tehnikas.

Norises laiks:
2018. gada 21.–22. septembris, sākums plkst. 9.30 (Garkalnes novads)

Lektore un darbnīcas vadītāja – Sanita Cipruse.

Jūsu pieteikumu kopā ar nelielu motivācijas aprakstu, kāpēc vēlaties piedalīties apmācībās gaidīsim līdz 18. septembrim uz e-pastu: eva.haberkorne@gmail.com
Vairāk informācijas par pasākumu var saņemt rakstot uz eva.haberkorne@gmail.com, tel 29210007.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet