GARKALNE.LV

Pārnovadu uzņēmēju diena "GaRo_ZA"

Ceturtdiena, 2019. gada 28. februāris
    

Pēc mēneša tiekamies divu novadu uzņēmēju dienā "GaRo_ZA", kas noritēs jau trešo reizi. Pasākums parasti pulcē apmēram 150 Ropažu un Garkalnes uzņēmējus, taču šogad būsim vēl vairāk. Jaunais un esošais uzņēmēj – Tu būsi laipni gaidīts! Ja vēlies piedalīties tirgus/izstādes daļā – zvani vai raksti un piesakies: 29444672, ropazu.uznemeji@gmail.com.

Šogad pasākuma programma tika mainīta – lekcijām un iedvesmas stāstiem pievienojot diskusiju paneli par šodien aktuālu tēmu “Uzņēmēju un izglītības iestāžu savstarpējā sadarbība”. Uzņēmēji un izglītības sistēma iet roku rokā veiksmīgas nākotnes attīstības vārdā, tāpēc ir ļoti aktuāli veidot progresīvu sadarbību starp uzņēmējiem un izglītības iestādēm, apmācot jaunos darba ņēmējus atbilstoši mūsdienu tendencēm.

Diskusija notiks Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) padomes priekšsēdētāja un Biznesa augstskolas “Turība” īpašnieka Aigara Rostovska vadībā, kurš ir pieredzējis “uzņēmējs un izglītība” vienā personā un saskaras ar šo divu nozaru sinerģiju ikdienā. Pasākumu visas dienas garumā vadīs Ropažos ļoti iecienītais LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Šī gada pasākumu veidos 4 daļas:
• lektori un iedvesmas, pieredzes stāsti
• paneļdiskusija - “Uzņēmēju un izglītības iestāžu savstarpējā sadarbība”
• tirgus vietējiem ražotājiem
• jauniešu programma 28. martā

Pārnovadu uzņēmēju dienas laikā tiks izvietoti lieli stendi, kuros Garkalnes un Ropažu novadu uzņēmēji varēs atstāt savus reklāmas bukletus, vizītkartes, u.c. informāciju par sevi. Pēc pasākuma stendi atradīsies Ropažu novada un Garkalnes novada pašvaldību ēkās, kurās ikviens apmeklētājs un iedzīvotājs varēs iepazīties ar informāciju par uzņēmumiem, kā arī sev interesējošo bukletu vai vizītkarti paņemt līdz. Stenda kabatiņas izmērs ir A6. Visi aicināti savus bukletus stendā ielikt jau pirms pasākuma vai savlaicīgi tos nogādāt pasākuma organizatoriem, sazinoties pa tālruni 29210007.

Ieskatam iepriekšējo gadu video:

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet