GARKALNE.LV

Pieteikšanās pieredzes apmaiņas braucienam uz Somiju maijā

Trešdiena, 2019. gada 3. aprīlis
    

Vai Tev ir stallis? Vai sapņo par tādu? Vai vēlies apmeklēt vairākus Zirgu staļļus un tūrisma saimniecības Somijā? Vai vēlies attīstīt savu mazo biznesu “zirgu” nozarē? Vai varbūt Tev tas viss jau ir, bet gribi paplašināt savu pakalpojumu klāstu un smelties pieredzi no ziemeļu kaimiņiem? Tad šī aktivitāte ir domāta tieši Tev!

Projekta: ‘’Zirgu izmantošanas iespējas šodien un rīt. EQUUS’’ Projekta Nr.: 18-00A019.331-000008 ietvaros plānojam pieredzes apmaiņas braucienu uz Somiju, lai apmeklētu vairākus staļļus un saimniecības, un smeltos pieredzi un jaunas zināšanas.

Kad? 21.05.-24.05.2019.

Cik ilgi būs pieeja pieteikšanās uz braucienu? Pieteikšanos pieņemam līdz 22.04.2019.

Kāpēc tieši Somija? Somijā zirgkopības nozare ir krietnu soli priekšā Latvijai, tāpēc nozares pārstāvji ir ļoti ieinteresēti apskatīt Somijas staļļus un saimniecības.

Somijas brauciena ietvaros plānots apmeklēt vismaz 6 staļļus Pori un Kankanpaa reģionā, kuri zirgus izmanto gan sportam, gan biznesam gan kā dabiskās vides saglabātāju. Brauciena ietvaros Somijas kolēģi dalīsies pieredzē par katra staļļa darbību, apskatot gan staļļa iekārtojumu, gan labturību, gan citus interesējošos jautājumus.

Cik daudz cilvēkiem dosim iespēju doties uz Somiju? Braucienā plānoti 15 dalībnieki, brauciena ilgums 4 dienas. Plānotais transports = autobuss + prāmis.

Aicinu visus gribētājus pieteikties, aizpildot pieteikuma anketu.

Galvenie nosacījumi pēc kuriem tiks izvēlēti braucēji:

• Tev ir jādarbojas kādā no vietējas rīcības grupas teritorijām. (biedrība “Daugavkrasts”, Lauku partnerība “Lielupe”, biedrība “Ropažu Garkalnes partnerība”, biedrība “Salaspils un Stopiņu partnerība” biedrība “Laukiem un Jūrai”)
• Ja esi bijis aktīvs dalībnieks kādā no iepriekšējām projekta “Zirgu izmantošnas iespējas šodien un rīt. EQUUS. ” aktivitātēs.
• Esi gatavs prezentēt sevi un savu stalli Pieredzes apmaiņas brauciena laikā (vēlams angļu valodā).
• Esi pilnībā pārliecināts, ka 21.05.-24.05.2019. Tev nav citu plānu un varēsi doties ar mums pieredzes apmaiņas braucienā.

Ja rodas kādi jautājumi sazinieties ar projekta koordinatori.

Projekta koordinatore: Zane Migunova zane.migunova@gmail.com vai biedrības “Ropažu Garkalnes partnerība” administratīvā vadītāja: Eva Haberkorne-Vimba eva.haberkorne@gmail.com

Sīkāka informācija par projektu meklējama šeit.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet