GARKALNE.LV

“Garkalne/Livonia” iespaidīgs sniegums Rūjienā

Ceturtdiena, 2019. gada 16. maijs
    

“Garkalne/Livonia” regbisti perfekti aizvadot pirmo puslaiku, sestdien, 13. aprīlī, Rūjienā Latvijas čempionāta otrajā spēlē ar 57:10 (47:0) sagrāva “Fēnikss” komandu.

Lai gan pirmajās minūtēs livoniešiem nekādi nesekmējās uzlauzt pretinieku aizsardzības mūrus, drīz vien maisam gals bija vaļā – viens piezemējums pēc otra un puslaikā jau 47:0. Otrā puslaika sākumā jau 52:0, bet turpinājums jau bija tīrā formalitāte – uzvara ar 57:10.

Spēcīgi maču aizvadīja Dāvids Bērtiņš, kuram četri piezemējumi, divreiz bumbu piezemēja Raitis Zalāns, bet pa reizei piezemējuma zonā bumbu ienesa Markuss Krališs, Roberts Brikmanis, Niks Voitečko, Miķelis Jurevičs un Valērijs Runco. Diemžēl, ar realizāciju livoniešiem ne visai sekmējās – vienīgais precīzais spēriens padevās Krališam.

Edmunds Šcavinsks, “Garkalne/Livonia” galvenais treneris: “Iespaidīgi sākām spēli, viss izdevās un gāja no rokas. Labi bijām sagatvojušies gan fiziski, gan taktiski. Otrajā puslaikā jau bija grūti koncentrēties, kad ir tik liels pārsvars, kā arī veicām vairākas maiņas. Nevar salīdzināt ar pirmo spēli pret “LMT/Eži”, jo “eži” ir ļoti bīstami, parasti izsalkuši pēc spēlēm. Domāju, ka “eži” šogad var pacīnīties par otro vietu, jo pirmo gribam paņemt mēs. Žēl, ka tagad mums būs liela pauze, jo vēl nepieciešams saspēlēties. Tagad visi vadošie livonieši dosies palīgā izlasei, treniņu grafiks nedaudz iepauzēts, bet nezinu, kāpēc nevar tā kā Lietuvā – tur jau izspēlēts pirmais aplis, čaļi arī labākā formā ierodas izlasē un labi redzam, kādā līmenī ir Lietuvas izlase.”

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet