GARKALNE.LV

“Garkalne/Livonia” uzvar Ozolniekos

Ceturtdiena, 2019. gada 16. maijs
    

“Garkalne/Livonia” regbisti sestdien Valsts svētkos iepriecināja savus līdzjutējus, otro reizi nepilna mēneša laikā pieveicot Valmieras “Fēnikss” komandu.

4. maija rītā Ozolnieku stadionā “livonieši”, spēlējot bez vairākiem saviem līderiem, ar 29:17 apbēdināja “fēniksiešus”.

Lai gan pirmos punktus ar soda sitienu guva rūjienieši, turpinājums pagāja “Garkalne/Livonia” zīmē. Valērija Runco un Kristapa Martinsona piezemējumi, kuriem sekoja Roberta Brikmaņa piezemējums un Runco realizācija (17:3). Turpinājumā savu otro piezemējumu izdarīja Runco, bumbu ienesa arī Kaspars Uķis, beigās uzvara ar 29:17.

“Garkalne/Livonia” oficiāli tā bija otrā uzvara divās spēlēs. Nākamo maču “livonieši” aizvadīs 14. maijā, kad Rīgā tiksies ar sīkstajiem “ežiem”.

Pēc tam dienas otrā pusē Baldonē jaunā galvenā trenera Gerija Vokera vadībā Latvijas izlase ar 38:3 sagrāva Dāniju, atgriežoties Eiropas čempionāta Ziemeļu zonas pirmajā konferencē. Latvijas rindās Baldonē bija deviņi “livonieši” – Ainārs Bērziņš, Janeks Taškāns, Ivo Kapiņš, Vigo Valdavs juniors, Kaspars Briedis, Dāvids Bērtiņš, Roberts Miksons un Niks Voitečko.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet