GARKALNE.LV

Pirms spēles pret “Ežiem” klupiens septītniekā

Ceturtdiena, 2019. gada 16. maijs
    

“Livonia” abas septītnieka komandas ne visai sekmīgi aizvadījušas Baltijas čempionātu regbijā 7, bet jau otrdien atbildīgāka cīņa – Latvijas čempionātā pret Regbija klubs ”Eži” / Rugby club “Eži”.

Baldonē pirms nedēļas Latvijas izlase uzvarēja Dāniju, bet tagad mājīgajā stadionā pulcējās Latvijas un Lietuvas klubi, lai aizvadītu Baltijas čempionātu regbijā 7. No Latvijas sacensībās piedalījās trīs komandas, un divas bija no “Livonia” – “Baltic XL/Livonia” un “Čalange/Livonia”.

Abām septītnieka komandām turnīrs nebija tas veiksmīgākais. Livoniešu labākais sastāvs (“Baltic XL/Livonia”) priekšsacīkstēs negaidīti ar 5-7 zaudēja “Tauras-Citma” (piezemējums Davids Bertins), bet pēc tam sīvā cīņā ar 12:19 piekāpās spēcīgajiem BALTREX – ŠIAULIAI regbistiem (piezemējumi Davids Bertins un Vigo Valdavs, realizācija Vigo Valdavs), kuri vēlāk kļuva par Baltijas čempioniem.

Otrā grupā bez punktiem palika livoniešu otrais sastāvs, tādējādi spēlē par 5. vietu bija savstarpējais duelis. Šajā duelī “Baltic XL/Livonia” uzvarēja ar 54:0, samierinoties ar piekto vietu.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet