GARKALNE.LV

Pludmales volejbola čempionāta V posma rezultāti

Pirmdiena, 2019. gada 26. augusts
    

21. augustā tika aizvadīts piektais – pēdējais šīs vasaras atklātā pludmales volejbola posms Garkalnes novadā. Šoreiz laika apstākļi atgādināja mums, ka vasara tuvojas beigām un mitrais un drēgnais rudens vairs nav tālu, bet tas netraucēja īstiem pludmales volejbola entuziastiem pārbaudīt savas spējas un svinēt uzvaras.

Uz piekto posmu pieteikušās bija 11 komandas, kas veica izspēles 2 apakšgrupās uz visiem trim laukumiem. Uzvaru šoreiz izcīnīja novadnieki – ADATA, aiz sevis atstājot komandas: BERĢINIEKI un jaunpienācējus - BELAŠI.

Vietu sadalījums un iegūtie punkti 5. posmā: 1. vieta – ADATA – 15 punkti 2. vieta – BERĢINIEKI – 12 punkti 3. vieta – BELAŠI – 10 punkti 4. vieta – SAULKRASTI – 8 punkti 5. vieta – AK-47 – 7 punkti 6. vieta – PUF.LV – 6 punkti 7. vieta – OZONS – 5 punkti 8. vieta – PUIK’S NO LAUKIEM – 4 punkti

Apkopojot visu 5 posmu rezultātus, punktu skaits ir ļoti blīvs un ikviena no TOP 8 komandām var pretendēt uz labākās šīs sezonas komandas titulu.

Lūk, lieliskais astotnieks, kurus aicinām gatavoties lielajam Garkalnes novada pludmales volejbola čempionāta FINĀLAM 7. septembrī!
TOP 1 – BERĢINIEKI ar 35 punktiem
TOP 2 – VECĀĶI ar 35 punktiem
TOP 3 – ADATA ar 29 punktiem
TOP 4 – DREAMINTERNATIONAL.LV ar 25 punktiem
TOP 5 – PUF.LV ar 23 punktiem
TOP 6 – AK-47 ar 20 punktiem
TOP 7 – PUIK’S NO LAUKIEM ar 19 punktiem
TOP 8 – K-PAK ar 18 punktiem

Paldies visiem visu 5 posmu dalībniekiem un līdzjutējiem, gaidīsim jūs arī 7. septembrī, lai kopā nosvinētu Garkalnes novada pludmales volejbola svētkus un apbalvotu labākos no labākajiem!

Kopvērtējums

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet