GARKALNE.LV

Laura Luize Leinerte izcīna čempiones titulu

Otrdiena, 2019. gada 3. septembris
    

Latvijas Jātnieku federācijas sporta centra “Kleisti” galvenajā arēnā divas dienas, 31. augustā un 1. septembrī, risinājās Latvijas Republikas Nacionālais čempionāts šķēršļu pārvarēšanā. Vērtējot rezultātus divu dienu summā, par valsts čempioni šajā disciplīnā pieaugušo konkurencē kļuva Anna Arhipova ar zirgu For Sale.

Garkalnes novada iedzīvotāja Laura Luize Leinerte (RJSK) izcīnīja Latvijas čempiones titulu jauno jātnieku un junioru konkurencē ar zirgu Alibi un 3. vietu bērnu konkurencē līdz 16 gadu vecumam ar zirgu Passo.

“Esmu ļoti priecīga par uzvaru, jo īpaši citā vecuma grupa, kur jāja jau pieredzējuši jaunie jātnieki līdz 21 gadu vecumam ar šķēršļu augstumu 125/130 cm. Maršruti bija sarežģīti, tādi paši kā pieaugušajiem, tikai nolaisti attiecīgi zemāk atbilstoši konkurencei. Pirmajā dienā abās konkurencēs bija pa neveiksmīgi nogāztam šķērslim, taču ar abiem zirgiem Passo un Alibi otrā dienā izcīnīju abas pirmās vietas un kopvērtējumā ieguvu godalgotas vietas un čempiones titulu. Startēt gada svarīgākajās sacensībās bija grūti, jo maršruti bija Latvijas čempionu titulu izcīņas cienīgi un otrās dienas sacensībās bija maršruti ar pārlekšanu, kas prasa papildus koncentrēšanos un ir liels stress, jo no rezultāta atkarīgs titulu sadalījums. Šovasar trenējos pie viena no Latvijas labākajiem jātniekiem Daiņa Ozola, esmu ieguvusi citu pieredzi un jāšanas iemaņas. Paldies viņam, ka uzņēma savā ģimenē, jo visu vasaru nodzīvoju Lielvārdē ikdienas darbos ar zirgiem un treniņiem viņa privātajā stallī Kaibalā. Gribu pateikties par ieguldījumu arī saviem iepriekšējiem treneriem Aleksandram Šakurovam un Ibragimam Vaskovam. Šī sacensību sezona vēl nav galā, ceru gūt jaunu pieredzi starptautiskās sacensībās un sagatavoties jaunai sezonai, kur būs jāstartē jau junioru konkurencē citos maršrutu augstumos. Paldies Garkalnes novada domei par sniegto atbalstu.”

No Garkalnes novada dzīvojošiem bērniem un jauniešiem startēja Līva Dreimane ( JJSK Meždruvas 1) ar I grupas poniju Black velvet iegūstot 2. vietu šajā konkurencē 65/75 cm, Tīna Dreimane ( JJSK Meždruvas 1) iegūstot 10. vietu bērnu konkurencē 110/115 cm ar zirgu Galaktika un 3. vietu jauno jātnieku un junioru konkurencē 125/130 cm ar zirgu Luis, kā arī šajā konkurencē Una Adamoviča ( JSK EquiTop) iegūstot 4. vietu ar zirgu Candy, Kitija Bilinska ( Ropažu JK) 10. vietu ar zirgu Nilla un Annija Ane ( JK Erceni) 9. vietu bērnu konkurencē 110/115 cm ar zirgu Carthaga il Palazzetto.

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet