GARKALNE.LV

Lielais un Mazais Smilšu karalis noskaidrots

Trešdiena, 2019. gada 4. septembris
    

28. augustā tika noskaidrots pirmais Garkalnes novada pludmales volejbola SMILŠU KARALIS. Ņemot vērā spēlētāju atsaucību, pozitīvās emocijas un ļoti draudzīgo gaisotni, šis noteikti nebija pirmais un pēdējais SMILŠU KARAĻA noteikšanas turnīrs.

Šajā ekspresturnīrā piedalījās 16 aktīvākie šīs sezonas Garkalnes novada pludmales volejbola čempionāta dalībnieki, kas savā starpā sadalīja Lielā un Mazā SMILŠU KARAĻA titulu. Pēc pirmajām 3 savstarpējām spēlēm 4 apakšgrupās tika noteikti 8 labākie šī turnīra spēlētāji, kas turpināja cīņu par galvenā SMILŠU KARAĻA titula iegūšanu, bet otrais astotnieks turpināja cīņu tā saucamajā “pagrabā” un noteica Mazo SMILŠU KARALI.

Garkalnes novada SMILŠU KARAĻA 2019 titulu spraigā fināla cīņā izcīnīja Kristaps Korsaks (no komandas AK-47), aiz sevis atstājot Ediju Unguru (no komandas PUIK’S NO LAUKIEM) un Māri Zūli (no komandas K-PAK).

MAZO SMILŠU KARAĻA 2019 titulu ieguva Dāvids Gleške (no komandas ADATA pārstāvis), aiz sevis atstājot Mārtiņu Savicki (no komandas K-PAK) un Kasparu Lagzdiņu (no komandas PUIK’S NO LAUKIEM).

Paldies, visiem dalībniekiem par atsaucību, līdzjutējiem par līdzi jušanu, Garkalnes novada domei un Uģim Ozoliņam par rīkošanu. Uz tikšanos SMILŠU KARALIS 2020 titula ieguvēja noteikšanā nākamvasar!

Atgādinām, ka 7. septembrī plkst. 12:00 Upesciemā 8 labākās šīs sezonas Garkalnes novada pludmales volejbola čempionāta komandas tiksies, lai noskaidrotu labāko no labākajām 2019. gada sezonas komandām.

Rezultāti

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet