GARKALNE.LV

Noslēdzies Garkalnes novada atklātais čempionāts pludmales volejbolā

Pirmdiena, 2020. gada 14. septembris
    

Saulainā sestdienas dienā uz finālu ieradās septiņas komandas, kuras cīnījās par dubultajiem punktiem, kas tika pieskaitīti jau sezonas laikā iegūtajiem. Gala vietu secības noskaidrošanai, intriga solīja saglabāties līdz pat pēdējai spēlei. Diemžēl RR komanda, kas pretendēja arī uz uzvaru kopvērtējumā uz finālu nevarēja ierasties, dodot iespēju uz medaļām pretendēt tuvākajiem sekotājiem.

Pēc apakšgrupas spēlēm, līderi apliecināja savu prasmi. Bez pārsteigumiem pusfinālā iekļuva visas top trīs komandas POKER STARS, GO AROUND un SVEŠIE, bet ceturto pusfināla vietu šoreiz izcīnīja komanda RUT/BRE.

Pirms svarīgākajām spēlēm tika aizvadīts nu jau par tradīciju kļuvušais “apakšiņu” konkurss, kur brāzmainā vējā veiksmīgāki izrādījās un finālā līdz 3 punktiem sacentās Arturs Korns (SEVŠIE) un Oļegs Šilinskis (GO AROUND). Spraigā cīņā šoreiz veiksmīgāks bija Arturs, kurš balvā saņēma jaunu pludmales volejbola bumbu. Apveicam!

Lai arī notikumi apakšgrupā lika nojaust, ka gaidāms spraigs un atbilstošs fināls, pusfinālā komanda GO AROUND atzina SVEŠO pārākumu, bet POKER STARS turpināja droši un pārliecinoši, uzvarot, RUT/BRE, līdz ar to kopvērtējuma uzvarētājs jau bija skaidrs. Taču tas nemazināja prieku un azartu finālspēlēs, kur finālposmā pirmo vietu ieguva POKER STARS, par trešo vietu veiksmīgāki bija GO AROUND. Apsveicam!

Sasummējot visus punktus 2020. gada sezonas kopvērtējums sekojošs:
1.vieta – POKER STARS – 72 punkti
2.vieta – GO AROUND– 57 punkti
3.vieta – SVEŠIE – 50 punkti
4. vieta – EZIS – 33 punkts
5..vieta – RUT/BRE – 32 punkti
6.vieta – SAIMNIEKI – 32 punkti
7.vieta – ABI LABI – 19 punkti

Kad vietu sadalījums ir noskaidrots, tad seko finālposma viena no gaidītākajām daļām – apbalvošana.

Paldies par turnīru un sarūpētajām balvām Garkalnes novada domei! Īpašs paldies šogad balvu nodrošināšanā sakāms “AAC-Aktīvās Atpūtas Centrs”, “Zaķumuižas ūdens”, “Sporta Bode”, kā arī “Lāči”, kuru ceptās rudzu maizes klaipi izraisīja lielas ovācijas.

Paldies par atbalstu turnīra rīkošanā Garkalnes sporta centram un “Gaujas Regate”.

Paldies visiem dalībniekiem un līdzjutējiem – uz tikšanos nākamajā sezonā!

Kopvērtējuma tabula

Visas ziņas

GARKALNES ZIŅAS

Garkalnes Ziņas

GNV

Garkalnes Novada Vēstis

FOTO GALERIJA

Foto galerija

SLUDINĀJUMI

AFIŠAS

RAIL BALTICA

Lapas kartePiekļūstamības paziņojumsPašvaldības privātuma politikaSīkdatņu privātuma politika
Pamanījāt kļūdu? Ir jautājumi? Rakstiet